Empty table for present product with green bokeh out of focus background from nature forest.
Heb je genoeg van de rommel in huis, de achterstand in je administratie of heb je verhuisplannen en durf je de stap te zetten? De eerste drempel is overwonnen, laten we samen aan de slag gaan!

Mijn werkgebied is Zuid-Holland, woon je ergens anders dan is een online coaching misschien een goed idee!

1. Kennismakingsgesprek

Voor een kennismaking maak ik graag een afspraak bij je thuis. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken we Skype of bijvoorbeeld Zoom. In ons gesprek bespreken wij je wensen. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en duurt een uur. Voor dit gesprek reken ik € 45,00 (vrijgesteld van BTW).

2. Offerte

Gaan we samen aan de slag? Dan is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. In mijn offerte geef ik aan wat je van mij kunt verwachten en wat de kosten zijn.
Ik werk op basis van een afspraak die minimaal drie uur duurt. Gaan we na die drie uur weer samen verder? Dan maken we een nieuwe afspraak. Op deze manier houd je een goed overzicht van de kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

3. Aan de slag

Op de afgesproken datum gaan we aan de slag. Misschien schieten we goed op, maar het kan ook meer tijd kosten dan voorzien. Geen probleem, wil je doorgaan en zijn de afgesproken 3 uur voorbij? Dan plannen we een nieuwe afspraak in.
Als de klus er voor mij op zit, nemen we nog niet definitief afscheid. Opruimen is lastig en vaak ook emotioneel. Daarom neem ik na twee weken telefonisch contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en of er nog vragen zijn. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen als je ergens meezit

Tarieven

Ik reken € 50, 00 euro per uur. Een opruimafspraak is altijd een blok van 3 uur. De kosten van een opruimafspraak bedragen dus € 150,00 per keer. Eenmalig komen hier de kosten van het kennismakingsgesprek bij van € 45,00 (zie bovenaan). Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten van  opbergdozen of andere benodigdheden zijn niet in de prijs inbegrepen. Het is  mijn ervaring dat klanten zelf al veel spullen in huis hebben. Mooie mandjes of plastic containers, prima, maar lege (schoenen)dozen kunnen natuurlijk ook.

Voor een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf mijn woonadres in Den Haag reken ik € 0,19 per kilometer. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

Voor online coaching hanteer ik andere tarieven (informatie op aanvraag)

Algemene voorwaarden

Ik ben aangesloten bij, en lever mijn diensten op basis van de algemene voorwaarden van  de Nederlandse Beroepsvereniging  van Professional Organizers (NBPO). De algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn te vinden in de grijze balk onderaan deze bladzijde.