Empty table for present product with green bokeh out of focus background from nature forest.

Heb je genoeg van de rommel in huis, de chaos in je huishouden of administratie of heb je verhuisplannen en durf je de stap te zetten?
De eerste drempel is overwonnen, laten we samen aan de slag gaan!
Mijn werkgebied is Zuid-Holland, woon je ergens anders dan coach ik je online.

1. Kennismakingsgesprek

Voor een kennismaking maak ik graag een afspraak bij je thuis. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken we Skype of bijvoorbeeld Zoom. In ons gesprek bespreken wij je wensen en de haalbaarheid. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur. Voor dit gesprek reken ik € 45,00 (vrijgesteld van BTW).

2. Offerte

Gaan we samen aan de slag? Dan is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. In mijn offerte geef ik aan wat je van mij kunt verwachten en wat de kosten zijn.
Onze eerste afspraak is altijd een blok van 3 uur. Je hoeft dus niet meerdere blokken in één keer in te kopen. Op deze manier houd je een goed overzicht van de kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

3. Aan de slag

Op de afgesproken datum gaan we aan de slag op basis van het Plan Op Maat (POM). Misschien schieten we goed op, maar het kan ook meer tijd kosten dan voorzien. Geen probleem, wil je doorgaan en zijn de afgesproken 3 uur voorbij? Dan plannen we één of meer vervolg afspraken in. 
Is de klus geklaard en ben je tevreden, dan neem ik na twee weken contact met je op. Dat kan telefonisch, per sms of via de e-mail. Heb je later toch nog een vraag, of behoefte aan een tip? Geen enkel probleem!

Tarieven

Ik reken € 50, 00 euro per uur. Een afspraak is altijd een blok van 3 uur. De kosten van een afspraak bedragen dus € 150,00 per keer. Eenmalig komen hier de kosten van het kennismakingsgesprek bij van € 45,00 (zie bovenaan). Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW, dus dat scheelt in de kosten. Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten van  opbergdozen en andere materialen zijn niet inbegrepen. 

Als ik met eigen auto kom reken ik € 0,19 per kilometer vanaf mijn huisadres. Het aantal kilometers dat ik in rekening breng is gebaseerd op de berekening van de ANWB routeplanner. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

Liever online coaching? Geen probleem vraag, ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Ik ben aangesloten bij, en lever mijn diensten op basis van de algemene voorwaarden van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). De algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn te vinden in de grijze balk onderaan deze bladzijde.