2020-12-07 22_43_23-Photos

Uit
 ervaring weet ik hoeveel tijd en energie het kost om werk, gezin en mantelzorg te combineren. Inmiddels zijn onze kinderen volwassen. Tijd voor -letterlijk en figuurlijk- een andere koers, het roer ging om. Ik heb mijn baan opgezegd en eindelijk de moed gevonden om een eigen bedrijf te starten. Met jou voor ogen. Jij, die kiest voor een opgeruimd leven. Ik help je om jouw doel te bereiken. Dat doen we samen, waarbij jouw persoonlijkheid en persoonlijke omstandigheden centraal staan.

Mijn ervaring

Mijn bedrijf is jong, maar advies geven doe ik al jaren. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Ik ben gecertificeerd als opruimcoach. Omdat ik geloof dat een gedragsverandering niet zomaar plaatsvindt vind ik een goede coaching belangrijk. Ik hoop februari 2022 mijn examen voor Foundation coach te behalen.

 

Rust, ruimte en duurzaam...

1. Rust
Het is wetenschappelijk bewezen: rommel geeft stress. Daar wil je vanaf, vandaar dat je op mijn site een kijkje neemt. Kiezen voor een opgeruimd leven betekent: loslaten. Dat geeft rust, ook in je hoofd.

2. Ruimte
Bij opruimen gaat het niet om het verplaatsen van spullen, maar om het nadenken en beslissen over wat jij op dit moment in het leven echt nodig hebt. Durf te beslissen, het zal je verbazen wat een ruimte dat oplevert. 

3. Duurzaam
Coaching is geen kwestie van trucjes aanleren, maar leren hoe jij jouw doel bereikt en vasthoudt. Duurzaam, dus voor de lange termijn.

Ook duurzaam: minder maar genoeg. Spullen die je niet meer nodig hebt? In overleg met jou zorg ik dat ze een goede bestemming krijgen. Bijvoorbeeld door de spullen naar een kringloopwinkel bij jou in de buurt te brengen, naar een goed doel of naar de recycling. Dat is een mooi begin van een duurzamer leven.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij en/of over mijn aanpak.