2020-12-07 22_43_23-Photos

Uit
eigen ervaring weet ik hoeveel tijd en energie het kost om werk en gezin te combineren. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen. Een paar jaar geleden ging het roer letterlijk en figuurlijk om. Een kwestie van mijn baan opzeggen, veel het water op én aan de slag met mijn droom: het starten van mijn eigen bedrijf. Voor de ambitieuze vrouw met een gezin, want ik heb in jouw schoenen gestaan. Alle ballen in de lucht houden en tegelijkertijd zoveel willen en moeten.  Kortom, ik ken jouw uitdagingen. Met maatwerk help ik je om jouw doel te bereiken.

Mijn ervaring

Mijn bedrijf is jong, maar advies geven doe ik al jaren. Samen aan de slag, jouw doel is mijn doel. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Ik ben gecertificeerd als opruimcoach en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

 

Rust, ruimte en duurzaam...

1. Rust
Het is wetenschappelijk bewezen: rommel geeft stress. Daar wil je vanaf, vandaar dat je op mijn site een kijkje neemt. Jouw gezin en werk geven al stress genoeg.  Het hoeft heus allemaal niet perfect. Zelfs een -min of meer- opgeruimd huis geeft rust, ook in je hoofd.

2. Ruimte
Bij opruimen gaat het niet om het verplaatsen van spullen, maar om het nadenken en beslissen over wat jij en je gezin op dit moment in jullie leven echt nodig hebben. Durf je te beslissen, het zal je verbazen wat een ruimte dat oplevert. 

3. Duurzaam
Coaching is geen kwestie van trucjes aanleren, maar leren hoe jij jouw doel bereikt en vasthoudt. Duurzaam, dus voor de lange termijn.

Ook duurzaam: minder maar genoeg. Spullen die je niet meer nodig hebt? In overleg met jou zorg ik dat ze een goede bestemming krijgen. Bijvoorbeeld door de spullen naar een kringloopwinkel bij jou in de buurt te brengen, naar een goed doel of naar de recycling. Dat is een mooi begin van een duurzamer leven voor jou en je gezin.

Meer weten?

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij en/of over mijn aanpak.