2020-12-07 22_43_23-Photos

Al op jonge leeftijd vond ik het leuk om op te ruimen en te organiseren. Ik krijg er energie van en bovendien extra tijd voor andere leuke dingen. Mijn ervaring wil ik graag gebruiken om jou te helpen.

Mijn ervaring

Mijn klanten weten wat ze willen, maar vinden het vaak lastig om hun plannen en ideeën uit te voeren. Ik coach oplossingsgericht en geef nèt dat steuntje in de rug dat nodig is. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Daarom ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Mijn passie: Rust, ruimte en duurzaam...

1. Rust
Een opgeruimd huis is een thuis waar je tot rust komt, niet alleen fysiek maar ook in je hoofd.

2. Ruimte
Bij opruimen gaat het niet om het verplaatsen van spullen, maar nadenken over en beslissen wat je echt nodig hebt op dit moment van je leven. Dat betekent afscheid nemen van overbodige spullen en dat kan best moeilijk en emotioneel zijn. De beloning is groot: meer overzicht, meer ruimte én een voldaan gevoel.

3. Duurzaam
Een opgeruimd huis brengt je nog een voordeel: je gaat anders in het leven staan. Omdat je nu meer overzicht hebt koop je niet het derde vaatje zout, wil je geen overbodige potjes meer in de badkamer of die 15 paar oude sokken in je la.

Kortom: minder maar genoeg. En de spullen die je niet meer nodig hebt? Ik zorg dat ze een goede bestemming krijgen. Bijvoorbeeld de kringloopwinkel bij jou in de buurt, een goed doel of naar de recycling. Dat is een mooi begin van een duurzamer leven. 

 

Meer weten?

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij of over mijn aanpak.